loading ...
loading ...

1992. je godina osnutka agencije K&K. Mobilni telefoni imali su rudimentarne funkcije. Prijenosna računala bila su privilegij. Rat je bio stvarnost i svakodnevnica. Dostupnost i brzina interneta ovisila je o posjedovanju računala s modemom. Izrada oglasnog sredstva trajala je danima, ponekad i tjednima.
1994. K&K postaje tzv. full service agencija i tada kao agencija potpune usluge u marketingu preuzima realizaciju brojnih projekata iz područja oglašavanja i tržišnog komuniciranja za rastući broj klijenata.
1997. Zahvaljujući pristupu “od strategije do police” K&K razvija specijalistička područja u domeni tržišnog komuniciranja i osniva Publico, agenciju specijaliziranu za event marketing i odnose s javnošću.
2005. K&K postaje članica networka nezavisnih agencija Dialogue International, dijeleći iskustvo i surađujući na zajedničkim projektima s iskusnim europskim agencijama.
Dvadesetak godina kasnije, utjecaj tehnologije izmjenio je ponašanje ljudi u tolikoj mjeri da se kompanije moraju prilagođavati novim obrascima i zakonitostima. K&K se prilagodio izmijenjenim zahtjevima tržišta i upotpunio svoju ekspertnost novim proizvodima i uslugama. Želite znati što nas čeka? Dobrodošli ste.

K&K Promotion je članica
Hura

Back To Top